nog

header-datum

De inschrijving voor Rondje Bergen, die dit jaar plaats vindt op 6 oktober 2019, is open. Je kunt je alleen via deze website inschrijven voor een van de afstanden van Rondje Bergen.

Lees de Algemene voorwaarden voor deelname onder Info Regels en Voorzieningen. Voor alle inschrijvingen loopt de inschrijvingstermijn tot en met 3 oktober 2019.

Inschrijven

Om in te schrijven dien je je cursor hierboven op het kopje "inschrijven"  te zetten. Hierdoor opent zich een keuzemenu met de keuzes "Algemeen", "Inschrijven" , "Inschrijving controleren" en  "Team inschrijven/wijzigen".  Je moet dan kiezen voor de keuze "Inschrijven", of "Teaminschrijven/wijzigen". Komt dit keuzemenu er niet, dan werk je waarschijnlijk nog met Internet explorer versie 9. Je moet dan in de adresbalk het Compatibilteits symbooltje even aanklikken (dit is het symbooltje dat eruit ziet als een gescheurd blaadje). Hierna zal het keuzemenu wel zichtbaar worden. Je kunt ook inschrijven via de site www.inschrijven.nl en dan Rondje Bergen opzoeken in de lijst met evenementen.

Individuele inschrijving

Via de keuze "inschrijven" kom je bij de individuele inschrijfmogelijkheid.

Hier kan gekozen worden uit de afstanden 1km, 2km, 5km, 10km en 10EM.  

De kosten bij individuele inschrijving zijn als volgt:

1 km en 2km Scholierenloop

€ 4,50

5 km

€ 8,50

10 km

€ 15,00

16,1 km

€ 18,50

LET OP!!! Ook dit jaar is er in het weekend van het evenement zelf absoluut geen mogelijkheid meer om je alsnog in te schrijven.

Informatie

Als je inschrijft via internet ontvang je meteen na inschrijving een e-mail met een bevestiging van je inschrijving en een overzicht/bewijs van alle gegevens die je hebt opgegeven. De inschrijvingskosten worden automatisch geincasseerd in de maand september of oktober. Door de nieuwe incassoregels kan het gebeuren dat dit pas enkele dagen na de loop geschiedt.  

Controle inschrijving

Als je geen e-mail betreffende je inschrijving ontvangen hebt, kan je zelf controleren of de inschrijving op zich wel gelukt is, via  "Inschrijving controleren"

.

Teaminschrijven

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor Teaminschrijving. Hier kunnen bedrijven,instellingen, verenigingen en overige groepen, die meerdere personen tegelijk willen inschrijven, van gebruik maken. Een team kan bestaan uit maximaal 10 deelnemers; er is geen minimum. Er kunnen meerdere teams worden opgegeven.  

De uiterste aanmeldingdatum voor teams is 27 september 2019

Afstanden.

Er kan gekozen worden uit de afstanden 5km, 10km en 10EM.  Per team lopen de deelnemers  allemaal dezelfde afstand.

Hoe inschrijven:

1. Meld het team/de teams aan via het inschrijfformulier en geef het aantal teams per afstand aan.

2. Je ontvangt een aanmeldbevestiging per e-mail.

3. Je ontvangt een e-mail met een unieke persoonlijke toegangscode. Hiermee krijgt de teaminschrijver toegang tot de teampagina. Hier dient je zelf de namen van de deelnemers in te vullen. Dit kunt je wijzigen tot de uiterste wijzigingsdatum 28 september 2019. Let op! Je kunt NIET het aantal teams wijzigen. In dat geval eerst contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

4. Je ontvangt een factuur per e-mail voor alle opgegeven teams. Deze dient voor de loop te worden voldaan.

Team startbewijzen ophalen

Je kunt de startbewijzen voor de teamleden gebundeld (en voorzien van een namenlijst) of individueel op komen halen op de locatie Stadspaviljoen Noord op de dagen, die verderop vermeld staan. Standaard worden de startbewijzen gebundeld. Er is ook een mogelijkheid om de  startbewijzen van te voren af te halen bij de penningmeester. Voor deze laatste mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de penningmeester.

Kosten:

De kosten per team (onafhankelijk van het aantal teamleden) zijn afhankelijk van de gekozen afstand en bedragen:        

  Afstand      Kosten   

     5km        70  Euro

   10km      130  Euro

   10EM      160  Euro

De kosten worden dus niet geïncasseerd, maar moeten voor 26 september  2018 voldaan zijn op onze rekening 

NL94 INGB 0008 4885 44.

Chip

We hebben ook dit jaar gekozen voor het tijdregistratiesysteem met de chip op het startnummer. Bij dit systeem wordt er geen gebruik gemaakt van een aparte chip, maar van een chip die achter op je startnummer zit. Deze chip wordt per loop slechts eenmaal gebruikt, en hoeft dus ook niet meer ingeleverd te worden.

Startbewijs ophalen

De startbewijzen worden niet opgestuurd. Indien je Je hebt ingeschreven voor 27 september 2019, dan kan je je startbewijs al ophalen bij All4running in Alkmaar (Langestraat 83). Hier heb je van 2 oktober tot en met 4 oktober 2019 de gelegenheid je startbewijs op te halen. Tevens ontvang je dan een harloopshirt. t.w.v. 25 euro! Nogmaals, dit geldt alleen voor individuele inschrijvingen, dus niet voor teaminschrijvingen.

 

Indien je je op of na 27 september 2019 hebt ingeschreven, of niet in de gelegenheid bent geweest naar All4running te gaan, dan zijn de startbewijzen op te halen bij het Stadspaviljoen Noord (Plein 63, Bergen) op zaterdag 5 oktober vanaf 14:00 uur tot en met 17:00 uur en op zondag 6 oktober vanaf 09:00 uur tot een half uur voor de loop waarvoor je je hebt ingeschreven. Stadspaviljoen Noord is te vinden even voorbij de Hema.

 

Annuleren

Annuleren is mogelijk door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als je uiterlijk 17 september 2019 je inschrijving intrekt, dan wordt het eventueel reeds geïncasseerde inschrijfgeld volledig gerestitueerd. Bij de inschrijvingen voor de 10 km en de 10 Engelse mijl worden wel 2,00 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Bij annulering na 17 september 2019 vindt geen restitutie van het inschrijfgeld meer plaats.

Hoofdsponsors

rondjebergen-2019-10-EM-42.jpg

Volg ons op facebook of twitterhttp://www.facebook.com/RondjeBergenhttp://twitter.com/RondjeBergen