nog

header-datum

Vrijwilligers bestuur Rondje Bergen

Is hardlopen jouw passie en wil je graag bestuurlijke ervaring opdoen? Rondje Bergen is nog op zoek naar  bestuursleden.

Wie zoeken wij?

Je wilt vrijwilligerswerk doen en je vindt het leuk om een bijdrage te leveren aan het gezelligste hardloopevenement in Noord Holland!

Verder vragen wij het volgende:

- Een initiatiefrijke en ondernemende instelling.
- Goede communicatieve vaardigheden.
- Je kunt goed kunnen samenwerken.
- Je bent creatief in het bedenken van mogelijkheden.

Waarom aanmelden?

- Je doet iets goeds en zinvols voor anderen.
- Een team met super enthousiaste mensen.
- Met jouw bijdrage blijft dit leuke en sportieve evenement mogelijk.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan maken we een afspraak om kennis te maken!

Vrijwilligers algemeen Rondje Bergen

Hardloop evenement Rondje Bergen wordt gedragen door meer dan vijftig vrijwilligers. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om van de komende editie weer een succesvol evenement te maken.

Op deze pagina kunt u alle informatie rustig doorlezen. Taken als de startnummer uitgifte, en de opbouw van het parcours worden uitgevoerd buiten de verschillende lopen om. U kunt dus ook helpen als u zelf deelneemt aan de loop. Heeft u nog vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. Aanmelden gaat eenvoudig via ons aanmeldingsformulier.

Vrijwilliger functieomschrijvingen

Als je interesse hebt om als vrijwilliger te helpen tijdens de Rondje Bergen, maar niet precies kunt inschatten wat je zou kunnen doen, volgen hier de korte functieomschrijvingen van verschillende functies.

Hoofdsponsors

rondjebergen-2019-10-EM-40.jpg

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/ https://www.linkedin.com/company/rondje-bergen/