nog

header-datum

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

* Verplichte velden

Naast de het inschrijfgeld is er elk jaar de mogelijkheid een bijdrage te leveren voor een lokaal goed doel, daar maken we elk jaar anderen weer blij mee! Dit jaar is het goede doel de Stichting Welzijn Bergen.

Stichting Welzijn Bergen logo

Op hun website Stichting Welzijn Bergen lees je waar deze stichting zich voor inzet en hieronder lees je waar jullie donatie aan besteed zal worden. Vul dus bij het inschrijven ook even dat donatievakje in. Namens heel veel mensen uit onze gemeente, alvast bedankt!

 

Bergens Bakkie

 

Met drie wijksteunpunten, een Centraal Bureau, een Buurtcentrum en vijf Jongerencentra is Stichting Welzijn Bergen goed verspreid door alle kernen.
Om echter ook de minder mobiele inwoners van onze gemeente te kunnen bereiken willen onze welzijnsmedewerkers graag zelf actief de wijken in op een laagdrempelige en aansprekende manier; met een bakfiets, gevuld met informatie en koffie.

Om het gesprek aan te gaan in de strijd tegen eenzaamheid. Een dergelijk project loopt al langer bij onze zusterorganisatie het Trefpunt in Heiloo en is daar heel succesvol gebleken.

Het aanbod van Rondje Bergen om ons te sponsoren met donaties van de deelnemers zodat we net als in Heiloo een bakfiets aan kunnen schaffen grijpen we uiteraard met beide handen aan.
Aan alle deelnemers die een financiële bijdrage leveren aan dit project: alvast hartelijk dank!

En uiteraard heel veel succes tijdens het Rondje Bergen!

Stichting Welzijn Bergen foto bakfiets

Hoofdsponsors

IMG_6414-1.jpg

Nieuwsbrieven

Volg ons op facebook of instagramhttps://www.facebook.com/RondjeBergen https://www.instagram.com/rondjebergen/ https://www.linkedin.com/company/rondje-bergen/